Som el teu estudi de tatuatge i pírcing de confiança a Lleida. Comptem amb un equip consolidat durant aquests 10 anys de trajectòria a Lleida. A ZUK Tattoo farem de la teva cita tota una experiència.

100 m2 condicionats perquè et sentis còmode i per treballar amb total garantia de qualitat i sanitària. Amb cabines separades per a la pràctica del tatuatge i del pírcing, zona de botiga, zona d’atenció al client i cabina d’esterilització i desinfecció. 

Fem servir sistemes de desinfecció química tant per a superfícies com per a instrumental. 
Comptem amb autoclau per a l’esterilització del material que no és d’un sol ús. 
Seguim un control de desinfecció i esterilització, que inclou test d’espores periòdic en un laboratori d’anàlisi extern. 

L’EQUIP

Nando Vico
Tatuador/Anellador

Formació en il.lustració, tatuatge i pírcing. Tot i que treballa diferents estils, està especialitzat en tatuatge realista. Compta amb més de 10 anys d’experiència.

Oriol Medina
Tatuador/Anellador

Formació en il·lustració, tatuatge i pírcing. Treballa diferents estils i es decanta pel tradicional i el color.

Lidia Alberich
Tatuadora convidada

Molt autodidacta, amb formació en il·lustració i tatuatge. Tatuadora resident a Red Van Tattoo de Barcelona. Especialitzada en tatuatges de línia fina.

Xavi ZUK
Gerent

Formació en Belles Arts, disseny gràfic, tatuatge i gestió d’empresa. Porta la gestió de l’estudi i el disseny de tatuatges d’estil collage, geomètrics i maori.

Jose Mora
Gestió

S’encarrega de la gestió d’agendes i de l’atenció al client.

SERVEIS

TATUATGE

Fem tatuatges de diferents estils. Realisme, tradicional, geomètric, maori… Explica’ns la teva idea i la convertirem en un tatuatge únic. Sempre amb total garantia sanitària i amb gran qualitat de resultats. 

A les galeries de tatuatges i dissenys del Nando, Oriol i Xavi, veuràs exemples de la nostra feina.

Demana cita pel teu proper tatuatge

PÍRCING

Fem tot tipus de perforacions corporals. Pírcings d’orella, llavi, melic, mugró… També surface i microdermal. Amb total garantia sanitària i amb diferents opcions de joieria.

I si estàs pensant en un multipírcing d’orella, et podem fer un estudi del teu projecte, assessorar-te sobre la millor combinació per la teva orella i portar-lo a terme al ritme que vulguis.

Demana cita pel teu pírcing