Preguntes freqüents

Consulta les preguntes freqüents abans d’enviar el teu missatge.

Estem al carrer de les Corts Catalanes, 5. 25008 Lleida. Si fas clic al mapa obriràs Google Maps i podràs obtenir indicacions de com arribar.

Obrim de dilluns a divendres de 10 a 14 i de 16 a 20 h. I dissabtes d’11 a 14 h.

Pots contactar amb nosaltres per Whatsapp (601172693) o telèfon (973831865), a través del nostre Facebook o Instagram, o per correu electrònic.

Tenim un mínim de 65€. A partir d’aquí, el preu dependrà de molts factors: Mida, estil, zona del cos a on el vols, etc. Si ens expliques la teva idea et podrem assessorar millor i donar-te un preu. El preu serà sempre aproximat i dependrà del disseny i mida finals, així com del temps de feina.

Els més habituals són a 40€. El preu inclou la perforació i el primer pírcing bàsic de titani. Si te’n fas dos, et surten a 35 cadascun. Disposem d’altres opcions de joieria que pots triar per a la teva perforació inicial per una mica més de preu.

També tenim una gamma premium de pírcings de primera posada per orella, nas i llavi. Es tracta de peces de titani grau implant o d’or massís de 18 Kt. de les nostres marques premium: Neometal, Leroi, Invictus i Amazing. Si volguessis posar-te directament un d’aquests pírcings en el moment de fer la perforació, el preu és el de la peça que triïs (top + barra labret o nostril) més 30€ de la perforació.

Treballem normalment amb cita prèvia. Si vens sense cita, t’arrisques a no trobar cap anellador o tatuador disponible. Pots demanar cita per Whatsapp (601172693) o telèfon (973831865), a través del nostre Facebook o Instagram, o per correu electrònic fent servir el formulari de contacte.

Degut a la situació actual, si vens amb acompanyant a la teva cita de tatuatge o pírcing, no podrà entrar a la cabina amb tu. 

Et recomanem que durant la teva cita de tatuatge o pírcing portis mascareta. 

Un cop acabi la teva cita t’explicarem amb detall com cuidar el teu tatuatge. També rebràs un correu electrònic amb les cures ben detallades. El més important és que només has de fer servir una crema específica per la curació de tatuatges. Al nostre estudi en trobaràs diferents marques i formats.

Un cop acabi la teva cita t’explicarem amb detall com cuidar el teu pírcing. També rebràs un correu electrònic amb les cures ben detallades. El més important és que només has de fer servir un producte específic per la curació de pírcings. Al nostre estudi trobaràs el producte adequat per cada tipus de pírcing.

Contacta amb nosaltres

Per contactar amb l’estudi pots fer servir els següents canals: