Preguntes freqüents

Consulta les preguntes freqüents abans d’enviar el teu missatge.

On sou?

Estem al carrer de les Corts Catalanes, 5. 25008 Lleida. Si fas clic al mapa obriràs Google Maps i podràs obtenir indicacions de com arribar.

Quin horari feu?

Obrim de dilluns a divendres de 10 a 14 i de 16 a 20 h. I dissabtes d’11 a 14 h.

Com puc contactar amb vosaltres?

Pots contactar amb nosaltres per Whatsapp (601172693) o telèfon (973831865), a través del nostre Facebook o Instagram, o per correu electrònic.

Quant val un tatuatge?

Tenim un mínim de 65€. A partir d’aquí, el preu dependrà de molts factors: Mida, estil, zona del cos a on el vols, etc. Si ens expliques la teva idea et podrem assessorar millor i donar-te un preu. El preu serà sempre aproximat i dependrà del disseny i mida finals, així com del temps de feina.

Quant val un pírcing?

Els més habituals són a 40€. El preu inclou la perforació i el primer pírcing bàsic de titani. Si te’n fas dos, et surten a 35 cadascun.

També tenim una gamma premium de pírcings de primera posada per orella, nas i llavi. Es tracta de peces de titani grau implant o d’or massís de 18 Kt. de les nostres marques premium: Neometal, Leroi, Invictus i Amazing. Si volguessis posar-te directament un d’aquests pírcings en el moment de fer la perforació, el preu és el de la peça que triïs (top + barra labret o nostril) més 20€ de la perforació.

He de demanar cita?

Treballem normalment amb cita prèvia. Si vens sense cita, t’arrisques a no trobar cap anellador o tatuador disponible. Pots demanar cita per Whatsapp (601172693) o telèfon (973831865), a través del nostre Facebook o Instagram, o per correu electrònic fent servir el formulari de contacte.

Quines mesures he de tenir en compte pel Covid?

Degut a la situació actual, no podràs portar acompanyants a la teva cita de tatuatge o pírcing. Si ets menor sí que hauràs de venir amb la teva mare, pare o tutor legal.

Hauràs de fer servir gel hidroalcohòlic que trobaràs en accedir al local.

Si vens a comprar o a demanar cita o informació, hauràs d’esperar al carrer si hi ha algun client a la zona de botiga.

Durant la teva cita de tatuatge o pírcing, hauràs de portar mascareta i mantenir la distància de seguretat sempre que sigui possible. 

Abans de venir a la teva cita t’enviarem les instruccions detallades per correu electrònic.

Com he de curar el meu tatuatge?

Un cop acabi la teva cita t’explicarem amb detall com cuidar el teu tatuatge. També rebràs un correu electrònic amb les cures ben detallades. El més important és que només has de fer servir una crema específica per la curació de tatuatges. Al nostre estudi en trobaràs diferents marques i formats.

Com he de curar el meu pírcing?

Un cop acabi la teva cita t’explicarem amb detall com cuidar el teu pírcing. També rebràs un correu electrònic amb les cures ben detallades. El més important és que només has de fer servir un producte específic per la curació de pírcings. Al nostre estudi trobaràs el producte adequat per cada tipus de pírcing.

Contacta amb nosaltres

Per contactar amb l’estudi pots fer servir els següents canals: