Condicions d’ús:

Tatuatge:

Els tatuatges es programaran amb cita prèvia sempre que sigui possible. Per a fer una reserva és imprescindible deixar una paga i senyal. El senyal cobreix el cost del disseny del teu tatuatge i la reserva d’hora. Si el disseny és molt simple, el concretarem amb tu el mateix dia de la cita. Si es tracta d’un realisme, el disseny serà una composició de fotografies, no un dibuix. Un dia abans de la cita t’enviarem el disseny per Whatsapp o per e-mail. Pots modificar el que no t’agradi fins a arribar al disseny final.

Si no acudeixes a la cita, o ens avises que no pots venir amb menys de 24h. d’antelació, perdràs el senyal.

Per a tatuatges que requereixin preparar disseny (realisme, maori, composicions o il·lustracions complexes, geomètrics, etc.), si una vegada enviat el disseny decideixes no fer-te el tatuatge amb nosaltres o si canvies la idea i et fas un tatuatge diferent, perdries el senyal.

El senyal es manté durant 12 mesos. Si després d’aquest termini no has concertat cita, perds el senyal.

Una vegada acabat el tatuatge, esperarem 15 dies per a decidir si fa falta repassar alguna cosa. En aquest cas, i sempre que hagis seguit les instruccions de curació correctament, tindràs 30 dies per a concretar una nova cita per al repàs, sense cap cost. Passat aquest termini (45 dies des que et vas fer el tatuatge), qualsevol repàs es cobrarà a part.

Pírcing:

Els pírcings es programaran amb cita prèvia sempre que sigui possible. El preu inclou la perforació i la primera peça de titani. Un pírcing sempre té risc d’infecció o rebuig per part del teu organisme. El preu no inclou garantia en cas que durant la cicatrització sorgeixin problemes o si et lleves la peça i es tanca.

Pagament:

La reserva pot fer-se en efectiu, amb targeta o amb transferència prèvia. La resta serà sempre al comptat, en finalitzar la cita, en efectiu o amb targeta de crèdit. En cas de tatuatges de més d’una sessió, el senyal inicial es descomptarà de l’última sessió.

Promocions i ofertes:

Les promocions de tatuatge i pírcing, així com el descompte amb Carnet Jove i les ofertes puntuals que poguem treure son aplicables als tatuadors residents de l’estudi. No s’aplicaran a les cites amb tatuadors convidats.