Com trio el millor lloc per a fer-me un pírcing?

Quan decideixes posar-te un pírcing et poden assaltar molts dubtes. El primer és que tens molta oferta d’estudis, botigues i piercers als quals pots acudir. I segon que el rang de preus és molt ampli. Perquè puc trobar un lloc en el qual em facin una perforació de lòbul per 15€ i un altre en el qual em demanen 50€?

Són molts els factors que has de tenir en compte a l’hora de triar bé qui et farà el teu pírcing. I el preu no és el que té més pes. T’ho expliquem!

La tècnica i la professionalitat

Posar un pírcing requereix de l’aprenentatge d’una tècnica i per descomptat també d’experiència i formació. Segur que quan penses que et facin un pírcing esperes que no sigui dolorós, que sigui ràpid, que cicatritzi bé, que no et doni problemes…

Un bon piercer et demanarà sempre que l’informis en cas de tenir qualsevol problema amb el teu nou pírcing. Gràcies a la seva experiència i formació podrà ajudar-te a resoldre qualsevol dubte o problema que puguis tenir abans, durant o després de l’aplicació.

Acudeix a un estudi que compti amb personal qualificat i amb experiència.
Surt a compte!

Tot el material que usarem per a realitzar la teva perforació està esterilitzat, en bosses i l’obrirem davant teu

Todo estudio de piercing tiene inspecciones periódicas de Sanidad, que garantizan que todos los procesos se realizan correctamente

Els aspectes sanitaris i la garantia

Aquest és un dels punts més importants i en el qual poca gent pensa. Un pírcing és una perforació corporal i suposa fer una ferida.

L’aplicació incorrecta per personal no qualificat pot derivar en diferents problemes que poden arribar a ser més o menys greus:

  • Problemes de cicatrització, infeccions i al·lèrgies
  • Problemes musculars
  • Transmissió de malalties per sang

Tot estudi de pírcing té inspeccions periòdiques de Sanitat, que garanteixen que tots els processos es realitzen correctament. I compta amb autoritzacions legals que li permeten exercir l’activitat: 

  • Autorització municipal sobre l’espai en el qual es desenvolupa l’activitat
  • Autorització de Sanitat per a exercir l’activitat

La persona que et posa el pírcing ha de tenir també una titulació higienicosanitària que et garanteix que fa el seu treball sense riscos.

Tot el material que usarem per a realitzar la teva perforació està esterilitzat, embutxacat i l’obrirem davant teu. En el nostre registre guardarem el lot i la caducitat del catèter que hem utilitzat per a la teva perforació.

Tots aquests factors són una garantia que la teva nova perforació corporal està realitzada en les millors condicions higienicosanitàries possibles. 

El material del pírcing

El material del pírcing és més important del que imagines i determinant en el preu tant de la peça en si com de la perforació corporal.

Com pot ser que si vaig a comprar un pírcing per al llavi em demanin 1€ en una botiga i en un estudi de pírcing em demanin 8 com a mínim? És molt senzill. Encara que l’aspecte de les dues peces sigui molt similar, no tenen res a veure quant a qualitat.

I en el cas d’una perforació inicial, el material de la peça que s’utilitza cobra molt valor. La peça que et posarem en un bon estudi de pírcing serà de titani grau implant. Es tracta del mateix material que s’utilitza per als implants mèdics. És un material pensat perquè la cicatrització sigui el més ràpida i fàcil possible, pesa poc, és biocompatible, no té níquel i compta amb certificat de composició del fabricant.

Varietat en joieria de qualitat

Tria un estudi de pírcing que t’ofereixi varietat de joieria tant per a la teva perforació inicial com per a quan te la puguis canviar i que t’assessori sobre el que et pot quedar millor, sobre la ubicació ideal de la teva nova perforació, sobre el teu multi pírcing d’orella…

Fer servir joies de qualitat una vegada curada la teva perforació, d’or 18Kt o de titani, ajudarà al fet que no tinguis cap complicació ni problema.

El preu

Després d’haver analitzat els punts anteriors pots fer-te una millor idea del valor del treball d’un piercer. Es tracta d’una feina que comporta una responsabilitat, l’haver après i perfeccionat un tècnica i que requereix d’una inversió important en formació, materials i estructura.

El valor d’una perforació corporal no està només en el preu. Si tens en compte tot això, sabràs diferenciar millor i triaràs sempre un bon professional per als teus pírcings.

DEMANA cita

Siet vols fer un pírcing a ZUK Tattoo Lleida, o si necessites aclarir algun dubte, contacta amb l’estudi. Pots enviar-nos els teus missatges al 601172693, a Facebook, Instagram o per correu electrònic.

Deixa un comentari

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos.   
Privacidad
Tens alguna consulta?