Nova col·lecció d’arracades

Tenim nova col·lecció d’arracades de qualitat!

Com ja saps, en la nostra botiga online ZUK Luxury Piercing i al nostre estudi ZUK Tattoo de Lleida pots trobar pírcings d’orella de gran qualitat. Només treballem amb materials hipoal·lergògens com l’acer quirúrgic, el titani i l’or massís. A partir d’ara també trobaràs arracades amb la mateixa qualitat!

Quina és la diferència entre arracades i pírcings?

  • Les arracades son peces pensades per a pírcing de lòbul baix. Per això, el diàmetre de la barra que travessa la teva perforació és de 0,8 mm., el diàmetre habitual de qualsevol arracada.
  • Les arracades es venen sempre per parells. En alguns dissenys les peces esquerra i dreta són idèntiques, però no és així per a tots. Per exemple aquest model en el qual la zircònia talli marquesa té una inclinació diferent en cada costat.

Puc fer servir una arracada en una altra zona de l’orella?

Encara que en principi podries fer servir les teves arracades per una perforació d’hèlix, per exemple, no és gens recomanable. El motiu és que la zona del’hèlix és cartílag i per tant no tan flexible i adaptable com ho és el lòbul. Si utilitzes durant un temps una arracada de 0,8 mm. de diàmetre i després vols canviar a un cèrcol de frontissa d’1,2 mm. et resultarà difícil i dolorós. La perforació s’adaptarà al diàmetre d’arracada i resultarà massa estreta per a qualsevol altre cèrcol de 1,2 mm.

Les arracades són de menor qualitat que els cèrcols amb tancament frontissa?

Per a res! El material amb el qual estan fabricats les arracades, així com els seus acabats, són exactament els mateixos que per als cèrcols amb tancament frontissa. L’acer quirúrgic és grau 316L i el bany d’or és de 24 Kt. I les pedres són zircònies premium amb enfilades de qualitat.

Deixa un comentari

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos.   
Privacidad
Tens alguna consulta?