Tenim nova tatuadora!

Comencem el 2022 amb novetats a l’estudi! A partir d’aquest febrer tenim el plaer de comptar amb la Lidia Alberich com a tatuadora convidada a ZUK.

La Lidia ha estat sempre vinculada al món de l’art i s’hi ha dedicat, en un aspecte o altre. Molt autodidacta, s’ha format en il·lustració i tatuatge. Pel que fa al tatuatge, va començar fent pràctiques a l’estudi Gallery Tattoo de Badalona. El seu estil de línia fina i dissenys delicats l’està fent triomfar a Red Van Tattoo de Barcelona, a on és tatuadora resident des de fa un any. A partir d’ara combinarà la seva activitat a Red Van amb la de tatuadora convidada a ZUK Tattoo de Lleida. 

Així que ja ho sabeu. Si t’agrada el seu estil, aprofita i demana cita amb ella!

Si vols fer-te un tatuatge o un pírcing…

Demana cita ja!

 

Deixa un comentari

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos.   
Privacidad
Tens alguna consulta?