10 anys repartint tinta a Lleida

Comencem 2022 amb més energia que mai!

ZUK Tattoo va obrir les seves portes el 22 d’abril de 2011. Des de llavors no hem parat. Han estat uns anys intensos… Per ZUK han passat diferents professionals. Tots han aportat quelcom positiu i han ajudat al fet que ZUK sigui l’estudi de tatuatge i pírcing que és ara. 

Comencem aquest nou any amb un equip consolidat: Oriol, Nando, Xavi i Jose. Junts hem trobat l’equilibri que ens permet treballar i gaudir del projecte que, juntament amb els nostres clients, alimentem dia a dia. I pensem continuar fent-ho per molt de temps! 

Moltes gràcies a totes i a tots per fer-ho possible!

Si et vols fer un tatuatge o un pírcing…

Demana cita ja!

 

Deixa un comentari

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos.   
Privacidad
Tens alguna consulta?