Què és un pírcing push pin?

Piercing de oro 18 Kt. push pin

No us ha passat mai que “la boleta” del pírcing cau i no hi ha manera d’enroscar-la de nou? Doncs tenim la solució! Es tracta dels pírcings amb sistema de subjecció sense rosca, o “push pin”.

Però comencem pel principi. Tot pírcing consta de dues parts. La barra i el top. La barra és la part que travessa la perforació. I el top és la part visible del pírcing.

En un pírcing labret la barra té una part plana, que és la que queda per la part posterior de la perforació. I per la part davantera normalment té rosca (interna o externa). En aquesta part es on s’enrosca el top, que pot ser una boleta, un brillant, un trinity…

Un pírcing “push pin” o sense rosca també consta de les dues parts: barra i top. Però la barra no té rosca. Només te un forat. I el top tampoc acaba en rosca sin que ho fa amb una punta llisa, fina i llarga, que encaixa perfectament en el foradet de la barra, només exercint una mica de pressió. És un sistema molt més còmode a l’hora de posar i treure i totalment segur.

Totes aquestes joies “push pin” tenen la barra labret de titani grau implant polit mirall. Això vol dir que son aptes per perforacions recents, perquè son hipoalergèniques i el material és el millor per tal de facilitar la bona i ràpida cicatrització.

Així com fins ara no podies escollir la peça que et posem quan et fas un pírcing, a partir d’ara tens opcions! I una d’elles és un pírcing “push pin”.

A ZUK Tattoo Lleida i a la nostra botiga online ZUK Luxury Piercing trobaràs diverses opcions de pírcing “push pin”:

Si estàs pensant en fer-te un pírcing i vols que la primera peça sigui amb un brillant o amb un trinity push pin, ara pots!

Demana cita ja!

 

Deixa un comentari

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos.   
Privacidad
Tens alguna consulta?