Mysha HYLLER a ZUK

Mysha Hyller body piercer en ZUK

Aquest mes tenim el plaer de comptar amb Mysha HYLLER a ZUK. Estarà perforant en el nostre estudi de Lleida els dies 29 i 30, amb joieria de titani grau implanti i or massís de Neometal, Leroi i Invictus.

Si us interessa reservar cita o si teniu qualsevol consulta, podeu contactar directament amb ella @mysha_hyller.bodypiercer, o amb nosaltres pels canals habituals:

Mysha HYLLER
Body Piercer

Vaig començar la meva carrera com piercer professional de manera autodidacta l’any 2013. Des de llavors he treballat en diverses localitats com Eivissa, Toulouse, Platja d’Aro, Girona, Gran Canària, Vigo, Barcelona i Granollers, garantint sempre als meus clients un tracte exquisit i de confiança.

 

Per a això procuro estar sempre al dia estudiant i acudint a seminaris com per exemple els impartits per la APPE  (associació de perforadors professionals espanyols), xerrades, quedades, cursos en línia sobre seguretat específica en aquesta època a causa de la Covid 19, etc.

 

Tot això m’ajuda a créixer com a professional, per a poder oferir sempre la màxima qualitat i la millor praxi.

Deixa un comentari

Obrir Whatsapp
Tens alguna consulta?