Nova crema vegana de Balm Tattoo

La família de cremes veganes per protegir el teu tatuatge creix amb un nou producte. Als que ja tenies disponibles de Balm Tattoo i de Vegan Tattoo, s’afegeix la nova crema Balm Tattoo Vegan SPF50.

 

Es tracta d’una crema 100% vegana, amb un 5% de panthenol, mantega de karité, oli d’ametlla i Septonic M3. 

 

Protegeix dels raigs UVA i UVB, nodreix, hidrata i regenera. Per tant, és adequada per tatuatges nous. Tot i ser una crema amb alta protecció solar, recorda que has d’evitar exposar tatuatges en procés de curació a la llum solar directa! Aquesta crema t’ajudarà a protegir-lo en situacions en les quals el tatuatge quedi exposat a la llum directa i no ho puguis evitar (com per exemple, un tatuatge a l’avantbraç o al coll, a l’estiu, passejant pel carrer). Però en cap cas serveix per prendre el sol a la platja o a la piscina. Recorda també que has d’evitar tant platja com piscina durant els 15 dies posteriors a fer-te un tatuatge. I després hi pots anar, però protegint molt la zona tatuada.

 

Balm Tatto Vegan SPF50 està disponible al nostre estudi de Lleida i a la botiga online.

Productes per la cura del teu tatuatge

12,00  IVA incl.
Esgotat
17,00  IVA incl.

Cures tatuatge

Escuma netejadora

12,00  IVA incl.
Esgotat
20,00  IVA incl.
9,00 20,00  IVA incl.
10,00  IVA incl.

Cures tatuatge

Vegan Tattoo Combo Foam

20,00  IVA incl.
10,00 20,00  IVA incl.

Deixa un comentari

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos.   
Privacidad
Tens alguna consulta?